Video! CS Mioveni, în drumul spre prima Ligă. I-au bătut Măr pe cei de la ASU Poli Timișoara! Elevii lui Pelici l-au demis pe Alexa!

apr. 20, 2021

CS Mioveni a câștigat clar duelul cu ASU Poli Timișoara din etapa 4 a play-off-ului de promovare, scor 4-0, și s-a apropiat la un punct de Rapid și FC U Craiova. A fost și un cadou frumos oferit de elevii lui Pelici primarului Ion Georgescu, cel care astăzi își serbează ziua de naștere. Cu 41 de puncte, CS Mioveni este pe loc de baraj pentru accederea în Liga I. După meciul cu Mioveniul, Dan Alexa a demisionat de la echipa timișoreană. Au marcat Măr – min 23, Coșereanu – min 44, Rusu – min 67 si Isfan – min 90.

CS Mioveni continuă cursa spre promovarea în primul eșalon. Trupa lui Alexandru Pelici a ajuns la două victorii consecutive după „corecția” aplicată celor de la ASU Poli. Adrian Măr a deschis scorul în minutul 23 cu o execuție superbă, din afara careului. A șutat tare, cu „boltă”, profitând astfel de plasamentul greșit al lui Otto Hindrich, portarul bănățenilor.

Valentin Coșereanu a făcut 2-0 chiar înainte de pauză, în minutul 44, când a reluat cu latul de la 10 metri de poartă, după ce a fost scăpat din marcaj. CS Mioveni a rămas în inferioritate numerică în minutul 55, când Dorinel Oancea a văzut cartonașul roșu după ce l-a călcat pe Axente pe gleznă, dar golurile au venit tot în poarta oaspeților.
n minutul 67, Bogdan Rusu a făcut 3-0 după ce a profitat de o gafă uriașă a lui Sergiu Popovici, fundașul stânga al celor de la Poli. Popovici, jucător cu peste 100 de meciuri în Liga 1, a vrut să îi paseze portarului Hindrich, dar a lovit balonul slab, iar Bogdan Rusu a profitat și a ajuns la minge primul. Iar Dan Alexa nu și-a iertat elevul. La doar două minute după gol, l-a înlocuit pe Popovici cu Radunovic.

În minutul 90, gazdele au dus scorul la un neverosimil 4-0, la capătul unei faze de generic. Bogdan Rusu și-a depășit un adversar superb, din preluare, a înaintat până la „buza” careului de 16 metri, unde a călcat balonul pentru Alexandru Isfan, care a venit din spate și a șutat plasat, fără șanse pentru Hindrich, notează GSP.


Comments

Comments are closed.