Video cu accidentul ministrului Transporturilor, Lucian Bode la Drăganu, pe DN 7. Unde se grăbea ministrul?

sept. 2, 2020

Au apărut imagini, în mediul online, cu accidentul în care a fost implicat zilele trecute ministrul Transporturilor, Lucian Bode. Un motociclist aflat în trafic pe DN7, între Râmnicu Vâlcea şi Piteşti, a filmat maşina cu care se deplasa ministrul, cu doar câteva momente înaintea producerii accidentului.

În imagini se observă cum maşina de teren a Ministerului Transporturilor, cu sirenă şi girofar, circulă cu mare viteză pe contrasens, depăşeşte pe linie continuă, în curbă la dreapta, câteva zeci de maşini, iar apoi îşi continuă drumul.

În tot acest timp, ceilalţi şoferi aşteaptă, opriţi, în ambuteiaj. La scurt timp, camera motociclistului surprinde rezultatul accidentului în care a fost implicat ministrul.

Autoturismul ministrului Transporturilor e oprit pe marginea drumului şi este avariat, după ce a lovit o maşină de pe sensul opus.

Lucian Bode a fost rănit uşor, iar şoferul lui şi o persoană din autoturismul care circula regulamentar, au suferit și ei răni uşoare.

Din verificări a rezultat că ministrul Bode se afla într-un Volkswagen Touareg condus de un angajat al SPP în vârstă de 33 de ani. La un moment dat, acesta s-a angajat într-o depăşire nepermosă trecând peste marcajul linie continuă, a pătruns pe contrasens şi s-a tamponat cu un Ford condus regulamentar din sens opus de un bărbat de 41 de ani, cetăţean polonez. În urma accidentului, atât şoferul lui Bode, cât şi o femeie de 36 de ani, soţia bărbatului polonez, pasageră pe scaunul din dreapta faţă al Fordului, au fost răniţi uşor. Ei au primit îngrijiri de la echipa medicală sosită la faţa locului, dar au refuzat transportul la spital.

Şoferul ministrului Transporturilor a rămas fără permis de conducere. A fost deschis şi un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Comments

Comments are closed.