Video! Cum s-a filmat singur mințind ministrul Fondurilor Europene

iun. 1, 2021

Ministrul Cristian Ghinea a fost prins cu minciuna de cei de la PES Activists România. Oficialul guvernului Cîțu a postat un filmuleț în care una zine și…alta arată ceasul.

Ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene a anunțat că proiectul final al Programului Național de Redresare și Reziliență (PNRR) fost trimis către Comisia Europeană. Președinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a confirmat primirea documentelor din partea țării noastre.

Simona Bucura Oprescu nu a putut să se abțină și a criticat modul în care cel supranumit Zero Fonduri (de la „performanța” din mandatul guvernului Cioloș) înțelege conceptul de transparență.


„Primul pas pentru transparență și încredere este să nu fim mințiți. Nu poți să faci un clip în care să spui că ai depus planul, uitându-te la ceas, atunci, la 15:30, iar ora pe ceas să fie de fapt 16:50. Pentru a construi un plan coerent de relansare pentru #România trebuie corectitudine și #transparență. Din păcate, aroganța și comportamentul pueril aruncă #PNRR în ridicol. La șmecherii se pricep, la redactarea unui plan bun, din păcate, nu”, a menționat deputatul PSD de Argeș.

Comments

Comments are closed.