Video! De Ziua Națională a Lecturii, vicepreședintele Marius Nicolaescu a oferit 210 de cărți elevilor din Corbeni

feb. 15, 2022

De Ziua Națională a Lecturii, vicepreședintele Consiliului Județean Argeș, Marius Nicolaescu, a oferit 210 cărți de literatură elevilor de la Școala Gimnazială Nr. 1, Corbeni, în cadrul Campanie “Dăruiește un zâmbet, o carte” .
“Scopul principal al acestei acțiuni este acela de a încuraja copiii să descopere plăcerea lecturii și iubirea față de carte. Astăzi am oferit 210 de zâmbete, 201 cărți, pentru că dorim să îi încurajăm să citească mai mult din aceste cărți decât din cele on-line. Lectura dintr-o carte trezește dorința de a afla mai mult, de a cunoaște. Aduce împliniri, oferă emoții. Vreau să mulțumesc și cadrelor didactice care sunt foarte implicate pentru ca elevii să descopere lectura, dragostea de a citi. De asemenea, îl felicit și pe dl. primar Nicolae Dinică care depune toate eforturile pentru a asigura infrastructura școlară necesară care să susțină un învățământ de calitate.” – vicepreședinte Consiliul Județean Argeș, Marius Nicolaescu.


“Domnule vicepreședinte, vă mulțumim pentru acest gest nobil și, într-adevăr, cine citește o carte și întâlnește un om bun, așa cum sunteți dumneavoastră, va reuși în viață. Vă așteptăm întotdeauna la Corbeni pentru că aici avem 600 de copii care merg la școală și care sunt bucuroși să primească daruri, dar mai ales să descopere ceea ce dumneavoastră ați adus astăzi.” – Nicolae Dinică, primar comuna Corbeni.

Comments

Comments are closed.