Video! Derby-ul pentru promovare dintre FC ARGEȘ – CS MIOVENI s-a amânat! Ce spune prefectul despre cazul de COVID-19 de la FC Argeș

iul. 14, 2020

Așteptat de toți suporterii ambelor echipe, derby-ul argeșean din această seară, din cadrul play-off-ului, Campionii FC Argeş – CS Mioveni a fost amânat de Federaţia Română de Fotbal. Decizia a fost luată după ce, în urma testelor COVID efectuate ieri, unul dintre rezultatele venite în această dimineaţă din partea staffului echipei piteștene a fost pozitiv. Meciul va fi reprogramat în prima dată disponibilă.

Departamentul de competiții al Federației Române de Fotbal a amânat meciul programat inițial azi, 14 iulie, de la ora 20:00,

Federația Română de Fotbal precizează că partidele amânate vor fi reprogramate în ordinea amânării acestora și utilizând toate datele disponibile din calendarul competițional.

Decizia a fost luată având în vedere discuțiile avute cu reprezentanții celor 6 formații implicate în play-off-ul Ligii 2, în cadrul unei videoconferințe ce a avut loc înainte de startul play-off-ului, pentru a stabili modul de acțiune pe mai multe scenarii posibile.

DSP Argeș a demarat o anchetă epidemiologică la clubul din Pitești.

Reprezentanții mass-media sunt rugați să respecte confidențialitatea informațiilor medicale și să evite să dezvăluie identitatea celor afectați de COVID-19.

Comments

Comments are closed.

PromediaTV online