VIDEO! Dodel i-a îngropat pe „câini”! FC Argeș, victorie de poveste acasă la Dinamo

aug. 30, 2021

FC Argeș reușește să câștige, pentru al doilea sezon consecutiv, pe terenul lui Dinamo București. Cristi Tănase a făcut cel mai spectaculos meci al său de la revenirea la FC Argeș și a marcat două goluri absolut spectaculoasă, prin două execuții imbatabile.

A fost un meci dominat clar de FC Argeș, iar cel care a făcut diferența pe teren a fost Cristi Tănase. Dodel a prins și o zi de excepție, aducându-și probabil aminte de marile derby-uri dintre Steaua și Dinamo. Dacă ar avea astfel de prestații pentru FC Argeș mult mai des, fără îndoială că echipa Piteștiului ar sta mult mai sus în clasament. Pe de altă parte, Dinamo trece printr-o perioadă nefastă, cu mari greutăți financiare, cu imposibilitatea de a aduce jucători, iar tinerii promovați la echipa mare mai au multe de acumulat. Câinii au avut câteva ocazii din care nu ar fi avut voie să rateze, tot așa cum, pe final de meci, nici jucătorii FC Argeș nu ar fi avut voie să nu finalizeze cu gol un contra-atac în superioritate numerică.


În final, totul este bine când se termină cu bine. Argeșul pleacă din Groapă cu 3 puncte și speranța unui Cristi Tănase care poate încă să arate ce fotbalist mare este, iar Dinamo își continuă agonia.


„Am stat bine în teren, iar când am avut ocazia am marcat. I-aș da nota 10 lui Tănase! A avut două execuții extraordinare. A făcut un meci foarte bun și tactic, a muncit foarte mult. Ce rost are să vorbim despre Tănase? Știți foarte bine ce fotbalist e! De-asta am insistat să vină la Pitești. 

E o victorie bună pentru noi, de moral, avem două săptămâni în care putem pune la punct lucrurile care n-au mers. Sper să mai vină 1-2-3 jucători care să ne ajute în viitor. Suferim pe teren propriu, am pierdut, n-am marcat, sperăm să spargem gheața la meciul următor și să câștigăm” , a declarat, la finalul meciului, Andrei Prepeliță, antrenor FC Argeș

Comments

Comments are closed.