Video! Dr Tudor Ionescu, manager Pediatrie Pitești: Îi îndemn pe părinți să vină la Pediatrie cu copiii dacă au probleme. Riscul de infectare cu COVID în spital, aproape zero

2 săptămâni ago
1623 Views

Doctorul Tudor Ionescu, managerul spitalului de Pediatrie Pitești le dă asigurări părinților că riscul de infectare cu COVID în Spitalul de Pediatrie este aproape zero.

El a făcut apel la părinți ca, atunci când copiii au probleme medicale, să vină cu încredere la spital. Managerul Tudor Ionescu susține că numărul de prezentări la Pediatrie a scăzut semnificativ cel mai probabil de frica COVID, părinții preferând să își trateze singuri acasă copiii și ajungând la spital doar pentru cazuri complicate sau pentru intervenții chirurgicale.

El a subliniat însă că datorită circuitelor și procedurilor, dar și a faptului că întregul personal medical este foarte atent cu purtarea costumelor de protecție, precum și datorită faptului că pacienții suspecți stau singuri în salon, doar cu aparținătorul, spitalul este o zonă cât se poate de sigură.

Comentarii

Fără comentarii