Video! Dr Tudor Ionescu, manager Pediatrie Pitești: Îi îndemn pe părinți să vină la Pediatrie cu copiii dacă au probleme. Riscul de infectare cu COVID în spital, aproape zero

nov. 17, 2020

Doctorul Tudor Ionescu, managerul spitalului de Pediatrie Pitești le dă asigurări părinților că riscul de infectare cu COVID în Spitalul de Pediatrie este aproape zero.

El a făcut apel la părinți ca, atunci când copiii au probleme medicale, să vină cu încredere la spital. Managerul Tudor Ionescu susține că numărul de prezentări la Pediatrie a scăzut semnificativ cel mai probabil de frica COVID, părinții preferând să își trateze singuri acasă copiii și ajungând la spital doar pentru cazuri complicate sau pentru intervenții chirurgicale.

El a subliniat însă că datorită circuitelor și procedurilor, dar și a faptului că întregul personal medical este foarte atent cu purtarea costumelor de protecție, precum și datorită faptului că pacienții suspecți stau singuri în salon, doar cu aparținătorul, spitalul este o zonă cât se poate de sigură.

Comments

Comments are closed.