Video! Ducele de Albota anunță când își va lansa Gentea candidatura la Primăria Pitești. Despre Apostoliceanu: Dacă e adevărat, l-aș exclude

mart. 9, 2020

Informația unor posibile tratative privind trecerea viceprimarului Sorin Apostoliceanu la PNL unde ar urma să candideze pentru funcția de primar a inflamat scena politică. PNL transmite că nu îl va susține pe Apostoliceanu, în timp ce Ion Dumitru, primarul din Albota, susține că dacă s-ar confirma astfel de tratative, Apostoliceanu ar trebui exclus din partid. Pe de altă parte, Ducele de Albota susține că nu are dovezi privind aceste negocieri și că, din câte știe, Apostoliceanu și-a asumat că va merge în echipă cu Cristian Gentea, dacă acesta va fi candidatul PSD la Primăria Pitești. nu l-a întrebat pe Apostoliceanu dacă negociază sau nu cu PNL și că dacă ar fi făcut acest lucru, ar trebui exclus din PSD. Pe de altă parte, Ducele de Albota a reamintit faptul că Apostoliceanu a afirmat că va candida la Primăria Pitești dacă din partea PSD va candida la Primăria Pitești tot Cornel Ionică, dar că va face echipă cu Cristian Gentea dacă acesta va fi candidatul social-democraților.

De altfel, Ducele de Albota a dezvăluit că pe 23 martie Gentea își va anunța candidatura la Primăria Pitești: 

Surpriza mea mare este că toți știm ce știe și presa. El nu ne-a spus nouă așa ceva. Ca să nu supăr pe nimeni, eu am vrut să îl întreb dacă are negocieri cu PNL. Până la urmă nu l-a întrebat nimeni. Eu nici nu știu de ce nu mai candidează Ionică, dacă poate candida. Nici nu știu dacă va candida dl Gentea. Doar a zis dl președinte. Eu știu că pe 23, dl Gentea își anunță candidatura la Primăria Pitești.

Comments

Comments are closed.