Video! Etajul IV de la Pediatrie, redeschis după modernizare

sept. 27, 2021

S-au finalizat lucrările de reabilitare la Etajul 4 al Spitalului de Pediatrie Pitești, în care funcționează Secția dedicată tratamentului pacienților cu vârste cuprinse între 3-18 ani. Astfel, activitatea în cadrul secției a fost reluată începând de astăzi, 27 septembrie 2021. 
Cu ocazia redeschiderii secției, conducerea C.J. Argeș, reprezentată de președintele Ion Mînzînă și vicepreședintele Adrian-Dumitru Bughiu, a efectuat o vizită de lucru la Spitalul de Pediatrie Pitești. De asemenea, alături de conducerea unității sanitare, au fost prezenți și reprezentanți din conducerea DSP Argeș și ISU Argeș. 
În cadrul proiectului, au fost prevăzute lucrări de refacere a instalațiilor electrice, sanitare și termice, a instalațiilor de fluide medicale, precum și a celor de detecție și semnalizare incendiu. Investiția a fost necesară pentru ca, în urma intervențiilor efectuate la infrastructura sanitară, secția să corespundă normelor în vigoare privind condițiile igienico-sanitare și celor privind siguranța și securitatea la incendiu. 
Valoarea totală a investiției este de 1.850.000 lei. 
În ultimii ani, cu sprijinul Consiliului Județean Argeș, au fost reabilitate și alte secții ale Spitalului de Pediatrie Pitești, cum ar fi etajele 3, 5 și 7, dar și blocul alimentar.  

Comments

Comments are closed.

PromediaTV online