Video Exclusiv! Cum arată CovidZiera! Viziera accesibilă, made in Pitești, România, cu cele mai complete caracteristici

mai 7, 2020

Antrepenorul unei ferme de imprimante 3D din Pitești, creată pe fonduri europene, produce viziere cu cele mai complete caracteristici de pe piață. CovidZiera made in România, așa cum a numit-o inginerul care o produce, a proiectat viziera după ce s-a consultat cu salvatorii de la ISU Argeș pentru a vedea care model ar corespunde mai multor cerințe: să îi protejeze pe cei care o poartă de COVID-19, să nu se aburească, să nu deformeze imaginea, să aibă aerisire.
Astfel a ieșit un produs care, pe lângă menirea de a proteja împotriva noului Coronavirus, este și funcțională. Viziera este chiar și rabatibilă și are două sisteme de prindere. În plus, nu produce dureri, putând fi purtată ore în șir.

Deja firma condusă de Adrian Stan are o comandă de 100 de viziere care vor ajunge, prin intermediul unui ONG, la ISU Argeș, la Spitalul de Pediatrie Pitești dar și la medici de familie. De altfel, câțiva medici de familie din Dâmbovița, care au primit donație o serie de viziere, au fost și primii care au trimis feedbak producătorului, iar acesta a fost unul extrem de pozitiv. „Prietenul care a ajutat câțiva medici de familie mi-a spus că a primit un telefon de la o doamnă doctor care i-a spus că a plâns de fericire că a scăpat de un chin uriaș și că în sfârșit își poate desfășura normal activitatea, fără impedimentele de la alte dispozitive”, a spus Adrian Stan.
Costul vizierelor variază, dar este în medie de 40- 45 de lei, iar acestea sosesc și cu o un ecran de protecție de rezervă. Ele pot fi comandate de pe site-ul COVIDSOR.EU. producătorul spunând însă că prioritate au comenzile prin care vizierele ajung la personalul medical.

Comments

Comments are closed.