Video exclusiv de la incidentul în urma căruia Vali Porcișteanu a fost acuzat de fosta soție că a lovit-o intenționat cu mașina. Campionul la raliuri: A exagerat, îmi pare rău că fetița noastră a asistat la așa ceva!

iul. 7, 2021

Fostul campion de raliu Vali Porcişteanu este acuzat de fosta soţie că ar fi lovit-o intenţionat cu maşina.  Incidentul a fost raportat la 112, iar polițiștii au deschis un dosar în care analizează faptele.

„În cursul serii de 06 iulie a.c., polițiștii din cadrul Poliție Municipiului Pitești au fost sesizați, prin SNUAU 112, cu privire la faptul că, o femeie a fost rănită, în urma unui eveniment rutier, petrecut pe raza municipiului Pitești. La fața locului s-au deplasat polițiștii Biroului Rutier Pitești, care, în urma cercetărilor, au stabilit că un bărbat de 38 de ani, ar fi accidentat-o pe fosta soție, de 29 de ani, în momentul în care ar fi plecat de pe loc, dintr-o parcare, în timp ce femeia se afla lângă autoturismul ce avea ușa din spate deschisă. 

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut și luarea măsurilor legale care se impun”, se arată într-o informare a Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Argeş.

 
Pilotul de raliu susține însă că a fost vorba de un incident minor, exagerat de fosta sa soție care încearcă permanent să îl discrediteze în public după ce cei doi s-au despărțit. Într-o declarație acordată Pro Media TV, el susține că analizele medicale efectuate de fosta sa soție nu au evidențiat răni care ar fi trebuit să fie produse de mașină dacă lucrurile ar fi stat așa cum susține aceasta și că cel mai mult regretă că fiica lor a fost nevoită să asiste la întreaga scenă.  

Comments

Comments are closed.