VIDEO EXCLUSIV! MIGRANȚI CAPTURAȚI ÎN ARGEȘ!

apr. 22, 2021

Stare de alertă în zona Cotmeana, acolo unde un tir oprit care transporta migranți ilegali din zona Afganistan sau Iark, conform unor informații. Polițiștii argeșeni au fost solicitați să intervină la o acțiune a Poliției de Frontieră Giurgiu, primind suport din partea jandarmilor argeșeni la această acțiune.


Din tir au fugit mai multe persoane. Șoferul susținea că venea din Bulgaria și transporta piese auto pentru Dacia. La un moment dat a auzit zgomot în spate și și-a dat seama că transport ilegal mai multe persoane. S-a speriat, susține el, și a tras spre Vâlcea pentru a-i lăsa să iasă. Pe Dealul Negru, în zona Cotmeana, migranții au fugit în pădure. Șoferul susținea că nu știa că transportă migranți și nici nu știa câte persoane sunt.
În primă fază, oamenii de ordine au prins cinci migranți, iar ulterior au mai fost reținute alte trei persoane. Autoritățile bănuiesc că alte două persoane, una îmbrăcată în geacă roșie și una în geacă albastră ar mai fi prin pădurea din zona Cotmeana și au continuat căutările acestora.
Știre în curs de actualizare.

Comments

Comments are closed.