VIDEO EXCLUSIV! Secția ATI de la Mioveni se redeschide mâine! Prefectul și conducerea CJ Argeș în vizită la spital chiar de Ziua Națională!

dec. 1, 2020

Speranțe pentru pacienții de COVID din Argeș. De mâine, secția ATI a Spitalului Orășenesc Mioveni se va redeschide. Cel mai târziu, primii pacienți COVID ar putea beneficia de îngrijire medicală începând de poimâine. Chiar dacă este 1 decembrie, angajații lucrau de zor la pavilionul administrativ care va fi transformat într-o extindere a secției de terapie intensivă pentru a crește numărul de paturi.

După ceremonia de Ziua Națională, prefectul și conducerea CJ Argeș a fost în vizită de lucru la secția de terapie intensivă pentru a vedea ce modificări au fost făcute. Aproximativ 20 de paturi ar putea fi disponibile la secția ATI de la Mioveni, spital COVID în Argeș.

Conducerea spitalului dorește ca de la anul organigrama să fie modificată astfel încât să fie prinsă și secția ATI pentru a putea fi angajat personal pe perioada nedeterminată și a rezolva astfel criza personalului medical.
De altfel, secția nu a mai fost utilizată din luna iulie pentru că personalul medical detașat s-a întors la spitalele de unde provenea.

Comments

Comments are closed.