VIDEO! Familie din Pitești evacuată din apartament pentru că arunca gunoiul de pe geam

mart. 13, 2021

Educația se face și cu măsuri drastice. O familie din Pitești își va pierde locuința socială din blocul G1 după ce a fost surprinsă aruncând gunoi pe geam în repetate rânduri. Pe 1 aprilie le expiră contractul și, pentru că nu s-au comportat civilizat, nu le va fi prelungit.
Deși locatarii din zonă au fost avertizați de autorități ce riscă, dar și că poliția locală supraveghează zona, nesimțirea și lenea a fost mai mare pentru un piteștean care a preferat să arunce gunoiul pe geam de la etaj decât să coboare și să îl depoziteze în ghenele special amenajate.
Inițial, echipele Primăriei Pitești au făcut curățenie în cartier, însă gunoaiele au reapărut în scurt timp. În zonă au fost montate camere de supraveghere și, astfel, autoritățile au aflat că locatarii aruncă gunoiul pe geam.
O familie a fost amendată de două ori de polițiștii locali și, deoarece a apărut și a treia abatere, va fi evacuată.

De la 1 aprilie, locatarii apartamentului supravegheat nu vor mai putea locui în G1. Serviciul Public de Exploatare a Patrimoniului va cere în instanță evacuarea familiei și recuperarea sumei de 4566 de lei, cât datorează municipalității Pitești la chirie și întreținere, au anunțat autoritățile piteștene!

Polițiștii locali vor continua să supravegheze zona.

Comments

Comments are closed.