Video! Fum în secția de boli infecțioase cu pacienți COVID de la Spitalul Județean Argeș. Intervenția cadrelor medicale a evitat o nouă tragedie

mai 9, 2021

În această dimineață, în Secția de Boli Infecțioase din cadrul Spitalului Județean de Urgență Pitești a avut loc un incident, care, datorită personalului medical, nu s-a soldat cu victime, dar nici cu pagube materiale.
Conform informațiilor furnizate de purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență Argeș, Cristina Cazacu, în jurul orei 4: 30, într-unul din saloanele în care sunt tratați pacienți diagnosticați cu noul coronavirus a fost semnalat miros de fum.
Cadrele medicale au acționat imediat. Prelungitorul care alimenta cu electricitate un concentrator de oxigen a fost scos din priză și, astfel, evitată producerea un incendiu. La fața locului au fost chemați reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș care au constatat că nu sunt probleme.
De asemenea, echipa care asigură continuu mentenanța a stabilit că prizele de oxigen sunt funcționale, singura defecțiune fiind la acel prelungitor care a fost înlocuit.
Cele două persoane internate în respectivul salon au fost mutate imediat, fără ca starea de sănătate să le fie afectată de acest incident.

Comments

Comments are closed.