Video! Imaginați-vă asta! Prefectul de Argeș, umilit la starea nației după postarea din ziua alegerilor: „Alo! Fraiere, strânge-ți boarfele imediat și cară-te! Nu poți reprezenta Guvernul României”

dec. 14, 2020

În ziua alegerilor, prefectul Emanuel Soare era preocupat să….cheme lumea la vot pe pagina sa de Facebook. Sau să o certe când s-a constatat că prezența era una mai slabă față de acum patru ani. De parcă, dacă ar fi ieșit toți argeșenii la vot, iar Argeșul ar fi fost primul în țară, ar fi primit ca premiu imunizarea automată în fața COVID.

Inițial, înfierbântat de postacii PNL din jur sau cei cu care era permanent în contact, prefectul a postat acest mesaj:

”Data viitoare când vă veți plânge pe fb că nu merg bine lucrurile în țară, sau când veți veni cu petiții la mine să îmi veți spuneți că aleșii dvs. nu fac nimic pentru dvs., vă voi cere să îmi arătați dacă ați votat la aceste alegeri.

Voi plânge pe umărul dvs., dar nu vă voi putea ajuta.

Imaginați-vă asta!” a scris prefectul pe Facebook.

Pe baza acestui mesaj, total delirant din partea unui prefect, absolut deraiat din perspectiva unui personaj care ar trebui să reprezinte statul român, guvernul în teritoriu, care guvern nu este al lui Orban, Câțu, nici măcar al lui Iohannis sau Ciolacu, ci al României, Emanuel Soare a fost umilit de-a dreptul de Dragoș Pătraru la Starea Nației. Pe bună dreptate, absolut realitst.

PS: Respectivul mesaj a fost la un moment dat șters, după ce prefectul și-a luat-o rău de la argeșeni prin intermediul comentariilor. A fost înlocuit cu acest mesaj. Crede el, mai bun, în care argeșenii sunt certați pentru că nu au votat.

„Așa cum stați dvs. în case și nu ieșiți la vot, așa stau și politicienii care, în următorii 4 ani, vor râde de toate văicărelile și plângerile dvs. legate de ei.Dacă dvs. nu vă pasă suficient cât să ieșiți din casă să votați, lor de ce le-ar păsa?4 ani fără alte alegeri. Imaginați-vă asta!”

Comments

Comments are closed.