Video! Infuzie de oficialități la celebrarea Zilei Eroilor la Mioveni

iun. 2, 2022

Astăzi, cu prilejul Zilei Eroilor, Consiliul Local, Primăria Orașului și Centrul Cultural Mioveni, au organizat o suită de manifestări în memoria eroilor patriei, cazuți la datorie pe câmpurile de luptă.

Evenimentul central a fost organizat pe platoul din Centrul Civic al orașului, după ce clopotele bisericilor au răsunat în tot orașul, urmate de un moment de reculegere în semn de recunoștință față de eroii care s-au jertfit pentru neam, credință și țară. Deputații Simona Bucura Oprescu și Nicolae Pavelescu, vicepreședintele CJ Argeș Marius Nicolaescu și alți consilieri județeni și locali s-au alăturat primarului Ion Georgescu și locuitorilor din oraș la această manifestare.

Momentul comemorativ a fost a deschis de preoți printr-un impresionant serviciu religios de pomenire a martirilor neamului, urmat de alocuțiunile invitaților, depunerea de coroane și un moment artistic, oferit în încheiere de către elevii instituțiilor de învățământ din oraș.

„Le mulțumim tuturor participanților, care ne-au onorat cu prezența, reprezentanților Instituției Prefectului, Consiliului Județean Argeș, parlamentarilor, sefilor de instituții, consilierilor județeni și locali, cadrelor didactice și cetățenilor care au luat parte la eveniment”, a transmis Primarul Ion Gorgescu.

Comments

Comments are closed.

PromediaTV online