Video! Ion Georgescu, mesaj pentru un consilier PNL după ce acesta l-a criticat că se laudă cu realizările din Mioveni: În loc să stați doar să criticați, cereți miniștrilor voștri ca ministerul Transporturilor să termine de asfaltat Bulevardul Dacia!

feb. 26, 2021

Primarul Ion Georgescu a fost criticat pe o rețea de socializare de un consilier local PNL că și-ar aroga meritele anumitor investiții care se fac în Mioveni din banii publici. La rândul său, pe pagina sa de Facebook, primarul Mioveniului a ținut să răspundă atacului și a subliniat că nu face decât să informeze cetățenii din postura de primar cu privire la anumite investiții care au fost realizate, sunt sau vor fi realizate. Ion Georgescu s-a arătat nemulțumit de gestul consilierului local PNL și i-a transmis acestuia că ar trebui să renunțe să se rezume doar să critice și să se apuce să și facă ceva pentru comunitate. I-a și dat o temă de lucru: Consilierii locali PNL și USR, partide aflate la guvernare, să solicite ministerului Transporturilor să finalizeze asfaltarea Bulevardului Dacia.
Nu vreau să intru în contradicție cu vreo persoană publică sau politică din Mioveni sau din județ, dar vreau să se înțeleagă faptul că sunt obligat să informez prin diferite mijloace cetățenii. Dacă respectul consilier de la PNL a considerat că eu mă laud cu vreo activitate pe care nu o am în obiectul de activități, să o spună public.
De astăzi, lansez un mesaj public pentru cei care sunt la guvernare: Bulevardul Dacia este în proprietatea ministerului Transportului, deci în administrarea guvernului PNL. Îi transmit consilierului PNL că astăzi au președintele lor, guvernul lor, parlamentul lor, instituțiile publice ale lor.
În fiecare lună voi reveni cu DN 73D Bulevardul Dacia, până se va asfalta. SUnt consilieri locali care au venit la poarta cetățenilor să ceară votul. Nu cred că votul primit a fost doar pentru a critica, ci și pentru a critica. Facem politică în sediile partidelor, în consiliul Local facem administrație. M-am gândit mult dacă să vin cu acest răspuns, dar nu doresc ca unul să muncească și alții să critice toată ziua pe paginile de socializare și în mass-media.

a suliniat Ion Georgescu.

Comments

Comments are closed.