Video! Ion Georgescu: Pentru cei de la guvernare, orașul Mioveni parcă nici nu există!

mai 28, 2021

Ion Georgescu este foc și pară pe actuala guvernare! Pe de o parte ministerul Finanțelor are să dea Mioveniului 4 milioane de euro din sumele care revin autorităților locale din cotele defalcate, iar pe de altă parte, orașul nu se regăsește pe nicio listă cu investiții promovată de vreun minister al actualului guvern.

Primarul a cerut ministerului Transporturilor să finalizeze reabilitarea drumului național care trece chiar prin centrul orașului, având în vedere că există inclusiv un contract încheiat în baza căruia, în guvernarea PSD s-a reușit reabilitarea primei jumătăți, în caz contrar, să îl cedeze în administrarea Consiliului Local.

„Mă refer la bulevardul #Dacia, care este parte componentă a unui drum național și care este neasfaltat. Din acest motiv, disconfortul participanților la trafic este mare, iar vibrațiile care se transmit către unele blocuri și locuințe afectează structura de rezistență. Dacă guvernanții nu pot sau nu știu ce să facă privind reabilitarea acestui drum, le cer public să ni-l transmită nouă în administrare pentru a-l putea reabilita, chiar dacă ar fi nevoie să facem un împrumut! Credeți că dacă la mai bine de un an de când sunt la guvernare nu au fost în stare să repare 5 km din bulevardul Dacia, vor reuși cei care ne conduc acum să facă toate drumurile și autostrăzile pe care le-au promis? Prin modul în care acționează, cei de la putere nu fac rău primarului Ion Georgescu, ci fac rău comunității din Mioveni, fac rău celor peste 30.000 de locuitori din Mioveni și platformelor industriale din acest oraș!”, a subliniat Ion Georgescu.

Comments

Comments are closed.