Video! Ion Mânzână: Orban se comportă de parcă ar fi fost sursă de inspirație pentru Frații Grimm. Cu penele altuia te poți împodobi, dar nu poți zbura

mai 13, 2020

Liderul PSD Argeș, Ion Mânzână, a ironizat modul în care PNL a confiscat semnarea contractului pentru secțiunea a cincea din autostrada Pitești-Sibiu.
Vicepreședintele CJ Argeș a susținut că liberalii au încercat să lase impresia că ei au fost cei care au ajuns la această etapă, lăudându-se cu munca depusă de alții și de al cărei rezultat PNL a beneficiat.
Ion Mânzână a criticat faptul că niciun parlamentar și nimeni din autoritățile locale și județene nu a fost invitat la eveniment, cu toate că liberalii au umplut sala mare de ședințe a CJ Argeș cu persoane peste limita care s-ar fi impus prin ordonanțele militare pe care chiar guvernul condus de Orban le-a emis. Mânzână a avut și explicația: au invitat doar aplaudaci. „<>, spunea Lucian Blaga. Domnul prim-ministru se comportă de parcă într-o viață anterioară ar fi fost o sursă de inspirație pentru Frații Grimm. Oglindă-oglinjoară, nu-i așa că sunt cel care a inventat autostrăzile în țară. Munca unor oameni e trecută la <<și alții>>. E o constantă a domnilor care conduc așa cum conduc România. Nu ne interesează nici respectarea legii, dăm și ziariștii afară din sală. Asta arată simplitatea acestei guvernări. A fost pusă o întrebare, dacă a fost cineva invitat. Nu. Să ştiţi că la congresele de dinainte de 89, că tot ne fac ăştia „Ciuma Roşie”, veneau doar persoanele care demonstrau dorinţă de aplaudaci. Îmi pare rău c-o spun acum. Am înţeles că s-a făcut selecţie şi la nivelul parlamentarilor. N-a fost acţiune aici la care să vină miniştri, iar noi să nu invităm, inclusiv parlamentari PNL, inclusiv parlamentari USR. Gândim, totuşi, că judeţul este mai important decât o coloratură sau alta”, a menționa Ion Mânzână, în cadrul conferinței Consiliului Județean.

Comments

Comments are closed.