Video! Ion Mînzînă: Fostul prefect a fost interesat doar de alegeri. A lăsat în Argeș o situație dezastruoasă. Suntem deschiși pentru o colaborare cu noul prefect

aug. 10, 2020

Președintele PSD Argeș, Ion Mînzînă, a comentat decizia schimbării lui Emanuel Soare din funcția de prefect. El a subliniat că Soare, care este și candidatul PNL pentru CJ Argeș, a lăsat, din raționamente electorale, o situație extrem de gravă în județul Argeș, aflat permanent în topul județelor cu noi infectări cu noul coronavirus.
„Nu știu cum au reușit să facă Argeșul celebru și în Germania, unde avem interdicție și suntem pe lista neagră! Nu îi interesează decât alegerile. Domnul prefect ne lasă total descoperiți. Acum se dă demis. Dar nu pentru incompetența pe care i-a strigat-o ministrul de interne, ci pentru că dorea să fie candidat. Citeam despre lucrurile minunate pe care le putea face, dar nu a putut din cauza pandemiei. De parcă lumea nu știe atribuțiile prefecturii. A încetat hotărârea Comitetului Județean privind restricțiile la piscină.

Acești oameni nu sunt interesați decât de un câștig efemer. Cu un președinte care ne arată în fiecare zi cât e de iresponsabil, care ne spune că sunt condiții să începem anul școlar, dar nu suntem pregătiți, când nu știm cum va fi prima zi de școală, singurul lor gând sunt alegerile. Cum vor putea pune mâna pe țară”, a sublinat Ion Mînzînă.

Liderul PSD Argeș s-a arătat încrezător într-o relație normală cu noul prefect, și susține că PSD este deschis unei colaborări cu Cornel Cârstea. „Cât suntem încă pe pace, îi spun bine ai venit. Am citit că a sosit noul prefect liberal. Din câte știu, un prefect ar trebui să fie independent, apolitic, echidistant. Lucru care nu s-a întâmplat până acum cu Emanuel Soare. Eu cred că noul prefect va ști să gestioneze lucrurile, primește o bilă albă, pentru acum lururile sunt într-o situație incredibilă. Actualul prefect a părăsit corabia, cu sloganul după noi potopul”, a mai spus Mînzînă.

Comments

Comments are closed.