Video! Ion Mînzînă și Sorin Grindeanu, vești mari: Transfăgărășanul rămâne deschis și la anul va fi reabilitat total

nov. 4, 2022

Ion Mînzînă, președinte PSD Argeș și al Consiliului Județean Argeș:

‼️ Ministrul Sorin Grindeanu a anunțat că #Transfăgărășanul va rămâne atâta timp cât se poate circula în condiții de siguranță!

💢De obicei, pe 4 noiembrie, Transfăgărășanul (DN 7C) se închidea pe porțiunea de la km 104+000 (Piscu Negru) până la km 130+800 (Cabana Bâlea Cascadă).

💢Miercuri, 2 noiembrie, am fost la Ministerul Transporturilor împreună cu deputatul Simona Bucura Oprescu și primarii Cristian Gentea de la Pitești și Ion Georgescu de la Mioveni, acolo unde am semnat protocolul în baza căruia Consiliul Județean și-a asumat responsabilitatea realizării părții tehnice a drumului expres Pitești-Mioveni.

💢Cu această ocazie, i-am cerut domnului director Cristian Pistol de la CNAIR să rezolve și problema drumului Câmpulung- Curtea de Argeș și, mai ales, am solicitat ca Transfăgărășanul să nu se mai închidă atâta timp cât se poate circula în condiții de siguranță.

🤝 Apreciez faptul că ministrul Sorin Grindeanu a luat decizia ca Transfăgărășanul să nu se mai închidă începând cu luna noiembrie. Mai mult, ministrul Grindeanu a dat asigurări că, la anul, Transfăgărășanul, unul din cele mai frumoase drumuri din lume, este prevăzut cu o finanțare pentru o asfaltare integrală.

🤝 Încă o dată #PSD arată că susține cu adevărat infrastructura din #Argeș și mediul economic nu din vorbe, ci prin fapte!

Comments

Comments are closed.

PromediaTV online