Video! Jandarmii au dat amenzi la un restaurant care permitea clienților să fumeze în interior

feb. 9, 2021

În ultimele zile, jandarmii argeșeni au continuat acțiunile de informare și responsabilizare a populației cu privire la respectarea măsurilor de protecție sanitară în zonele aglomerate, restaurante, piețe și mijloace de transport în comun.
În data de 08.02.2021, jandarmii argeșeni care executau acțiuni de verificare pe raza municipiului Pitești au depistat în spațiul închis al unui bar mai multe persoane care fumau, fapt pentru care administratorul societății comerciale a fost sancționat cu amendă în valoare de 5000 de lei pentru că nu a luat măsurile legale de a interzice fumatul în spațiul interior. Totodată, două persoane au fost sancționate cu avertisment pentru faptul că fumau în spațiul interior al barului.


Astfel de acțiuni au avut loc și în municipiul Câmpulung, unde au fost sancționate trei persoane, printre care și un minor pentru faptul că fumau în interiorul unui local public.
Acest gen de acțiuni se vor desfășura și în perioada următoare în toate localitățile județului, atât independent cât și în cooperare cu alte structuri.

Comments

Comments are closed.