Video! Marcel Ciolacu face apel la argeșeni să iasă la vot

sept. 21, 2020

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, consideră că cel mai important este ca cetăţenii să iasă la vot pe 27 septembrie, indiferent de opţiunile politice, pentru a desemna cei mai potriviţi aleşi locali.

„Pe 27 septembrie, cel mai bine oamenii să meargă la vot şi să-şi hotărască singuri reprezentanţii, indiferent de opţiuni. Cei aleşi să fie reprezentativi pentru localităţile dumneavoastră şi nu în ultimul rând pentru Consiliul Judeţean şi Primăria Piteşti”, a declarat Ciolacu sâmbătă, la Piteşti, în cadrul unei conferinţe de presă.

El şi-a exprimat totodată încrederea în candidaţii PSD la funcţiile de preşedinte al Consiliului Judeţean Argeş şi primar al municipiului Piteşti, Ion Mînzănă şi Cristian Gentea.

„Efectiv fac o echipă, se înţeleg din mers, vorbesc de proiecte comune deja, ştiu problemele judeţului, problemele oamenilor. (…) Fac foarte puţină politică, iar discuţiile (…) sunt nu discuţii politice, ci discuţii administrative. (…) Argeşul este pe mâini bune şi în drumul corect în acest moment”, a mai spus liderul PSD.
Comandat de Partidul Social Democrat – Organizatia Judeteana Arges
Cod de identificare mandatar financiar : 21200019
Realizat/Publicat de: SC Goldenfish Production SRL

Comments

Comments are closed.