Video! Marcel Ciolacu: ‘Ion Mînzînă va fi unul dintre cei mai buni președinți de Consilii Județene din țară’

sept. 21, 2020

Președintele PSD, Marcel Ciolacu și-a exprimat convingerea că Ion Mînzînă, candidatul social-democrat la președinția Consiliului Județean Argeș va câștiga alegerile. Liderul PSD îl consideră totodată învingător pe Cristian Gentea, învingător în lupta pentru Primăria Pitești.

„Vom câștiga Consiliul Județean pentru că Ion Mînzînă este omul de care Argeșul are nevoie pentru a continua să își dezvolte #infrastructura. A adus cei mai mulți bani din județ din ultimii 30 de ani – peste 240 de milioane de euro din #fondurieuropene; asta va face și în următorii 4 ani! Sunt convins că Nelu Mînzînă va fi unul dintre cei mai buni președinți de Consilii Județene din țară!

La #Pitești, Cristian Gentea va fi noul primar pentru că este singurul candidat care a venit cu o viziune clară privind #dezvoltarea comunității. Este un profesionist care a demonstrat că știe să facă performanță. Așa cum a împlinit un vis al tuturor argeșenilor prin promovarea echipei #FCArgeș, după 12 ani, din nou în Divizia A, așa va face și din Pitești un oraș cu adevărat #european!

Toți candidații #PSD își vor spulbera adversarii pentru că – spre deosebire de peneliștii care s-au ținut doar de chermeze politice la Vila Florica, ei au muncit zi de zi pentru argeșeni!

PS: Mulțumesc pentru că mi-ați făcut onoarea să îmi dăruiți tricoul lui FC Argeș, echipa care ni l-a dat pe marele Nicolae Dobrin! Forța #Argeș!”, a scris Marcel Ciolacu pe pagina de Facebook.

Material comandat de Partidul Social Democrat – Organizatia Judeteana Arges
Realizat/Publicat de: SC Goldenfish Production SRL
Cod de identificare mandatar financiar : 21200019

Comments

Comments are closed.