Video! Măștile sunt obligatorii din 15 mai, dar ministerul Sănătății nu a finalizat licitația pentru măștile destinate populației

iun. 4, 2020

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a declarat joi că este în curs licitația privind achiziționarea de măști pentru populație. Tătaru a vizitat spitalul Mioveni, la invitația primarului Ion Georgescu. Pro Media TV a transmis live evenimentul și conferința de presă.

„Încă este în curs acea licitație. S-au primit dosarele, se încarcă și astăzi. Sunt în jur de 50 de firme care s-au înscris și va urmă o  perioada de două zile în care se va evalua fiecare oferta și legalitatea ei. (…) În jurul zilei de luni sau marți vom avea și  declararea câștigătorului”, a spus Tătaru, aflat într-o vizită la  Mioveni, unde a evaluat situația spitalului orășenesc.

România a intrat, din 15 mai, în stare de alertă. Conform legii, măștile de protecție sunt obligatorii în spațiile publice închise sau în mijloacele de transport în comun, iar Guvernul este obligat să împartă măști persoanelor defavorizate.

Comments

Comments are closed.