Video! Ministrul Dezvoltării, la Spitalul Mioveni și la locul unde va fi construit cel mai spectaculos pod din Argeș. Reapare proiectul metroului ușor Mioveni-Pitești!

apr. 9, 2021

Primul spital construit de stat de la zero după Revoluție a avut un efect deosebit asupra ministrului Dezvoltării Cseke Atilla. Oficialul s-a arătat extrem de impresionat de spitalul de la Mioveni, pe care l-a vizitat împreună cu fostul consilier local PNL Radu Perianu, în prezent consilier al premierului Florin Cîțu, prefectul Emilia Mateescu, conducerea CJ Argeș și deputatul Simona Bucura Oprescu. Ministrul a abordat și posibile axe de finanțare pentru un pavilion de recuperare.

Tot la Mioveni, ministrul Dezvoltării a vizitat podul peste rîul Argeșel, din Cartierul Racovița, între DN73D și DC85. În această zonă urmează să fie construit un nou pod care va face legătura între orașul Mioveni și comuna Davidești. În perioada următoare, Compania Națională de Investiții va organiza licitația pentru desemnarea constructorului. Investiția este realizată și finanțată prin „Programul național de construcții de interes public sau social. Conform proiectului avizat, podul va avea o lungime de 81 de metri și o lățime de 13 m, cu două benzi de circulație, încadrate de trotuare pietonale.  Durata de execuție a lucrărilor este de 18 luni. Dde asemenea, s-a discutat și despre posibilități de finanțare pentru un metrou ușor între Mioveni și Pitești.

Comments

Comments are closed.