VIDEO! Ministrul Dezvoltării: Sala Polivalentă din Pitești ar putea fi gata anul acesta. Promisiuni de susținere pentru noul stadion Nicolae Dobrin

apr. 8, 2021

Prezent în Pitești, ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, Cseke Attila, a avut, împreună cu președintele CJ Argeș Ion Mînzînă, deputatul Simona Bucura Oprescu, președintele comisiei pentru Administrație Publică și Amenajarea Teritoriului din Camera Deputaților și prefectul Emilia Mateescu  o întâlnire și cu primarul Cristian Gentea.

Edilul piteștean i-a prezentat ministrului o serie de investiții, precum proiecte pentru fluidizarea și echilibrarea traficului în oraș, parcări subterane acoperite cu spații verzi, conform normelor europene în vigoare, stadionul nou „Nicolae Dobrin”, dar și creșe proiecte tip sau proiecte de anvelopare a clădirilor rezidențiale.

Ministrul a apreciat ideile promovate de primărie. De altfel, noul Stadion ar urma să fie construit cu fonduri de la Compania Națională de Investiții, la fel ca și Sala polivalentă de pe strada Basarabiei, un proiect de 99 de milioane de lei, lăudat de ministru și în conferința de presă.

Lucrările sunt la nivelul a 60% și este posibil ca la finalul anului sala să fie gata. Ministrul a dat asigurări că sunt fonduri, dacă se va preda mai devreme, dar a cerut respectarea calității lucrărilor.
Cseke Atilla a fost însoțit în vizită și de fostul consilier local și președinte al PNL Pitești Radu Perianu, în prezent consilier al premierului Florin Cîțu.

Comments

Comments are closed.