Video! Ministrul Firea a vizitat la un centru de locuințe protejate de la DGASPC Argeș

iul. 7, 2022

Gabriela Firea, ministrul Familiei, tineretului și egalității de șanse este în județul Argeș. Ministrul a vizitat un centru de locuințe protejate al DGASPC Argeș, destinat protejării victimelor violenței domestice. Aceasta s-a declarat mulțumită de serviciile oferite aici și de dotări, dar a subliniat că numărul acestor centre cărora li se pot adresa victimele violenței domestice ar trebui să fie mai multe la nivelul țării pentru că există, în România, un număr mare de astfel de cazuri. „Vizitez astăzi câteva victime ale violenței domestice aflate în locuințe protejate ale DGASPC județul Argeș.

Violența domestică este cât se poate de reală, vorbim de zeci de femei care au decedat în urma abuzurilor de neînchipuit și de zeci de mii de vieți distruse.

Le sprijinim pe doamnele care își depășesc frica și ne solicită ajutorul, în timp ce le încurajez pe toate victimele violenței domestice sau ale abuzurilor de orice fel să ne contacteze! Nu sunteți singure!”, a subliniat ministrul care a avut întrevederi cu Tatiana Eftime, directorul general al Direcției, dar și cu președintele CJ Argeș și al PSD Argeș Ion Mînzînă.

Comments

Comments are closed.

PromediaTV online