Video! Moțiune simplă împotriva ministrului Grindă. Acuzații Simona Bucura Oprescu: Bani pentru primării alocați pe criterii politice

iul. 7, 2020

Camera Deputaţilor dezbate, marţi, în sesiunea extraordinară, moţiunea simplă împotriva ministrului Dezvoltării, amânată la începutul lunii iunie după ce Ion Ştefan a invocat motive de sănătate. În 9 iunie, dezbaterea moţiunii simple ”Guvernul PNL după Grindă se cunoaşte!” împotriva ministrului Lucrărilor Publice, Dezvoltării şi Administraţiei, Ion Ştefan, a fost amânată de plenul Camerei Deputaţilor pentru că ministrul a reclamat probleme de sănătate. Moţiunea a fost doar citită. Deputatul PSD de Argeș Simona Bucura Oprescu acuză și faptul că ministerul a alocat fonduri publice către primării în funcție de culoarea politică a primarilor. Deputatul de Argeș acuză chiar și Prefectura Argeș că a intermediat alocare discreționară din fondul de rezervă al Guvernului destinat situațiilor speciale.
În textul moţiunii simple depusă de PSD, ministrul Ştefan este acuzat de fals în acte publice, ”neanchetat încă de organele abilitate, din motive greu de înţeles”.

”Dacă marele dramaturg Ion Luca Caragiale ar fi trăit în zilele noastre, cu certitudine ar fi găsit în ministrul ”Grindă” o sursă inepuizabilă de inspiraţie pentru comediile sale în care a surprins atât de bine viciile, neputinţele, orgoliile şi aroganţa clasei politice din România. Prezenta moţiune simplă are drept scop evidenţierea celor mai importate aspecte negative care au marcat mandatul ministrului Ion Ştefan şi care constituie deja motive foarte puternice pentru demiterea sau demisia acestuia de la conducerea Ministerului Lucrărilor Publice, Dezvoltării şi Administraţiei”, au arătat semnatarii moţiunii.

Comments

Comments are closed.