Video! Nicolae Pană, primarul de la Coșești, a trecut la PSD

aug. 10, 2020

Singurul primar al ALDE, Nicolae Pană de la Coșești, a decis să candideze din partea PSD pentru al doilea său mandat în comuna recunoscută pentru meșteșugari și pentru producătorii de țuică. „Am ales să fiu cu această echipă puternică de profesioniști. Am toată convingerea că atât eu, cât și echipa, vom avea la Coșești rezultate deosebite. Sprijint de echipa mea din localitate sunt sigur că vom avea rezultate deosebite.
Aș vrea să punctez câteva realizări avute în comuna Coșești. Am avut câteva asfaltări, iluminatul public modernizat și extins pe cele două tronsoane de drumuri județene. Asigurarea necesarului gospodăriilor cu sistemul de apă din localitate. Am făcut eforturi de a susține acest sistem de distribuție a apei, pentru că avem probleme și din cauza secetei și a pandemiei. Avem câteva puncte, în două sate, unde vom interveni imediat, unde avem anumite probleme.

Am decis să micșorez discrepanța între sistemul de învățământ dintre oraș și sate. Avem toatele moderne în toate școlile și grădinițele. Asigurăm transportul tuturor elevilor din comună.

Avem foraje de apă realizate. După o lungă negociere cu sindicatul de la uzină, am reușit să extindem transportul muncitorilor. Vom continua să achiziționăm și noi stații de autobuz.

Printr-o colaborare bună cu ABAAV, am avut multe investiții pe această zonă. Avem în derulare construirea unui teren de sport. Așteptăm ultimele avize și vom realiza un teren de sport modern, regularizarea zonelor din Jupânești.
Avem avize de la Transgaz Mediaș de înființare a unei rețele de gaze. Am făcut deja o asociere cu Drămănești, pentru că tranzităm comuna. Avem un proiect de canalizare, suntem în master-plan și vom interveni de urgență, atât cu o soluție gravitațională, cât și cu presiune.
Ne-am propus noi asfaltări. Comuna este așezată în stânga și în dreapta a două drumuri județene.

Avem în licitație un proiect pentru reabilitarea sistemului de distribuție a apei, pe PNDL 2. Pe trimestrul 4, avem în buget achiziționare de locuri de joacă pentru toate școlile și grădinițele”, a susținut Nicolae Pană.

Comments

Comments are closed.