Video! Noi investiții de modernizare la Spitalul de Pediatrie din Pitești

dec. 15, 2021

Managerul Spitalului de Pediatrie Pitești, Tudor Ionescu a anunțat că anunțat că, deși unitatea medicală pe are o conduce este în proporție de 80% modernizată, investițiile sunt ambițioase și pentru anul viitor. Anul acesta, a fost finalizată modernizarea și a fost dat în folosință etajul 4, iar cele mai multe secții au fost deja dotate cu echipament modern prin intermediul unui proiect european.
Tot prin intermediul a două proiecte europene derulate prin Consiliul Județean Argeș, vor fi făcute noi modernizări și extinderi. Tudor Ionescu a mai subliniat că în 2021 dorește să reabiliteze Chiruria și ATI și să modernizze etajul șase.

“Vom încerca să reabilităm chirurgia și ATI-ul. Avem sursa de finanțare, dar trebuie să vedem dacă ne mai încadrăm, având în vedere creșterile de prețuri de pe piața construcțiilor. Cu ajutorul unei fundații vom încerca să reabilităm și etajul 6.
În ceea ce privește cele două proiecte pe fonduri europene demarate prin Consiliul Județean, unul dintre ele este într-un stadiu destul de înaintat, s-au finalizat licitațiile. Cel de-al doilea proiect, cu Ambulatoriu, cel mai probabil anul viitor vor fi finalizate licitațiile și documentațiile”, a subliniat Tudor Ionescu.

Comments

Comments are closed.