Video! Oficial: Eduard Florea, președinte PER Argeș și Cătălin Gherzan, candidat la Primăria Pitești

iul. 10, 2020

Noutăți la PER Argeș. Proprietarul unei grădinițe și a unei școli private, Cătălin Gherzan, a fost anunțat candidat al Partidului Ecologist Român la Primăria Pitești. De asemenea, omul de afaceri Eduard Florea a fost numit președinte al PER Argeș, Mircea Andrei renunțând la această funcție și rămânând secretar la nivel național al partidului.

Eduard Florea va fi președinte al PER Argeș până la următoarele alegeri la nivel județean. Eu cred că este o funcție pentru echipă, cred că echipa este cea mai importantă. „Faptul că eu am reușit în mediul privat mă determină să fiu încrezător în activitatea mea și în plan politic. Avem în Cătălin Gherzan un candidat care a reușit în plan privat, sunt convins că va reuși să managerieze și Primăria Pitești. Avem oameni noi în organizație, oameni din mediul universitar, din mediul privat, care nu au mai făcut politică.

Avem un proiect pentru municipiu, avem deja și un plan pentru alegerile la nivel județean. Ne străduim să ne închegăm o echipă cât mai solidă și mai unită și suntem convinși că vom face o echipă frumoasă. Faptul că fiecare dintre noi din echipa județeană a reușit în plan privat, mă face să cred că vom reuși și în plan politic”, a precizat Eduard Florea.

„Eduard Florea a fost cadru militar, are mai multe școli de specializare, inclusiv în Olanda. Acum coordonează o importantă firmă de transport, mii de angajați în România și în Europa. Să ne uităm și la ceilalți candidați. Sunt oameni care au trăit toată viața la stat, acum vor să trăiască pe spinarea cetățenilor. Cătălin Gherzan nu a lucrat la Primărie, nu a lucrat la stat”, a precizat și Mircea Andrei.

„După cum știți, am o lungă campanie în care am susținut proiectele de ecologizare în Pitești. Sunt convins că împreună cu echipa de la PER vom putea să facem lucruri importante pentru Pitești, să putem dezvolta orașul. Sunt om de afaceri, știu ce trebuie făcut și cum trebuie făcut. Am încredere că putem să câștigăm Primăria Pitești și să dezvoltăm orașul.
Tudor Pendiuc este alături de mine, l-am luat alături pentru a mă consilia, pentru că are experiență politică și administrativă”, a susținut Cătălin Gherzan.


Simona Man, prim-vicepreședinte PER la nivel național a subliniat faptul că PER ar putea reprezenta surpriza în plan politic la viitoarele alegeri: „PER are în Argeș 84 de organizații. Noi am venit la Pitești pentru a-l credita pe Cătălin Gherzan la Primăria Pitești și să îi arătăm încrederea politică noului președinte al PER Argeș. Este important că arătăm că avem încredere să lăsăm în Argeș un proiect politic pe care să îl crească. Avem un trend important și la nivel european și am convingerea că PER va fi surpriza acestor alegeri”.

Mircea Andrei a subliniat că alegerile în PER vor avea loc probabil după alegerile locale și a menționat că Partidul Ecologist a ajuns deja la 100.000 de membri.
PER are 50 de candidați deja stabiliți, 30% nu au făcut politică. Majoritatea sunt din ALDE, PAM, PNL, PSD, care nu și-au mai găsit locul în echipele locale, conform secretarului PER Argeș Nanu Carzol. „În afară de Pitești, unde sper un scor foarte bun, ne batem la Primărie la Călinești, Stâlpeni, Corbi, Topoloveni”, a menționat Carzol.

Comments

Comments are closed.