Video! Parlamentari cu mai multe mandate nu se mai regăsesc pe lista PSD Argeș. Cum explică Mînzînă situația

o lună ago
87 Views

Parlamentari cu mai multe mandate lipsesc din lista PSD Argeș pentru alegerile la Camera Deputaților și la Senat. De fapt, doar trei dintrei ei – Simona Bucura Oprescu, Nicolae Georgescu (la Cameră) și Cristina Stocheci (la Senat) au rezistat. Ce-i drept, sunt și pe locuri eligibile. În schimb, la PSD Argeș apar nume noi precum rectorul Univeristății Constantin Brâncoveanu, managerul spitalului Colentina din București și liderul sindicatului Dacia.
Cătălin Rădulescu „Mitralieră” , exclus din PSD, a plecat la PER. În rest, parlamentarii social-democrați argeșeni care nu mai sunt pe listă nu se regăsesc în alte partide.

Ion Mînzînă a explicat că această schimbare este parte din felul în care conducerea organizației înțelege să revină la promovarea profesioniștilor în Parlament. El a subliniat că ceilalți social-democrați rămân alături de partid, dând exemplu chiar pe fostul lider al PSD Argeș și senator Șerban Valeca (acesta a fost chiar ministru al Cercetării în acest mandat). Nici le nu se mai regăsește pe lista PSD Argeș la Parlament.

Comentarii

Fără comentarii