Video! Parlamentari cu mai multe mandate nu se mai regăsesc pe lista PSD Argeș. Cum explică Mînzînă situația

oct. 26, 2020

Parlamentari cu mai multe mandate lipsesc din lista PSD Argeș pentru alegerile la Camera Deputaților și la Senat. De fapt, doar trei dintrei ei – Simona Bucura Oprescu, Nicolae Georgescu (la Cameră) și Cristina Stocheci (la Senat) au rezistat. Ce-i drept, sunt și pe locuri eligibile. În schimb, la PSD Argeș apar nume noi precum rectorul Univeristății Constantin Brâncoveanu, managerul spitalului Colentina din București și liderul sindicatului Dacia.
Cătălin Rădulescu „Mitralieră” , exclus din PSD, a plecat la PER. În rest, parlamentarii social-democrați argeșeni care nu mai sunt pe listă nu se regăsesc în alte partide.

Ion Mînzînă a explicat că această schimbare este parte din felul în care conducerea organizației înțelege să revină la promovarea profesioniștilor în Parlament. El a subliniat că ceilalți social-democrați rămân alături de partid, dând exemplu chiar pe fostul lider al PSD Argeș și senator Șerban Valeca (acesta a fost chiar ministru al Cercetării în acest mandat). Nici le nu se mai regăsește pe lista PSD Argeș la Parlament.

Comments

Comments are closed.