Video! PER dă lovitura la Ștefănești! Ion Mihalcea, cel mai influent om politic, candidat la Primărie

iul. 27, 2020

Președintele interimar al Partidului Ecologist Român, filiala Argeș, Eduard Florea, a anunțat că Ion Mihalcea, cel care este considerat a fi cel mai influent om politic în Ștefănești va fi candidatul PER la Primăria din localitate.

Ceea ce a pornit inițial ca un zvon, a fost confirmat de Eduard Florea. Ion Mihalcea este candidatul PER Argeș la Primăria Ștefănești. Ion Mihalcea este considerat a fi cel mai experimentat și mai influent om politic în Ștefănești. Drept dovadă, după ce primărița Jenica nu s-a mai înțeles cu viceprimarul Mihalcea și a renuțat la experiența acestuia, dezvoltarea localității a stagnat și Ștefăneștiul a pierdut fonduri importante.

După ce a stat ani de zile în umbră, Mihalcea s-a decis acum să candideze pentru a demonstra capacitățile sale în adminstrarea orașului. Va avea și competitori dificili. PSD Argeș l-a anunțat astăzi pe deputatul Nicolae Velcea candidat la primărie după eșecul cu Jenica.

În altă ordine de idei, PER are stabiliți candidați în proporție de 85% din localitățile județului și, deși este un partid tânăr, Eduard Florea a anunțat că și-ar dori să aibă candidați în toate localitățile. Florea a mai subliniat că și alte nume importante se vor alătura partidului și vor intra în lupta pentru locale.

Comments

Comments are closed.