Video! Peste 100 de tenismeni la Trofeul Campion Broker, una din cele mai numeroase din acest an competițional!

iun. 30, 2022

“Campionii servesc viitorul!”. De 13 ani! Peste 100 de tenismeni concurează la Trofeul Campion Broker, la categorii de vârstă de la 10 ani până la seniori. Turneul a fost organizat la Baza Star din Bascov. Simultan, la baza de tenis din Ștrand, s-a derulat competiți de tenis 10 EMPEGE, dedicată tinerilor tenismeni, cu vârste între 5 și 12 ani.

Competiția este organizată de Tenis Club Campion și găzduită de Tenis Club AS Pitești.
Turneul este sponsorizat, pentru al treisprezecelea an consecutiv de una din cele mai puternice companii de brokeraj de asigurări din țară, Campion Broker. Concomitent, în Ștrand, trofeul Campion Broker a găzduit și turneul de tenis 10 roșu, dedicat celor care acum se inițiază în tainele sportului alb, unde participă 30 de copii.
Gabriel Moiceanu, președintele Tenis Club Campion a menționat că sportivii vor fi premiați cu diplome, cupe și echipament sportiv și vor primi și puncte ATP, fiind un turneu oficial.
 
În Ștrand, cel mai mic competitor  avut cinci ani! Aici, cei mici nu primesc puncte ATP, însă participă la primele lor competiții oficiale.


Venit din Craiova, Olaru Alexandru a acces ieri în semifinală, după un meci pe care nu l-a considerat a fi prea greu. “Este a treia oară când particip la acest turneu. Sunt la categoria 16 ani. Mă bucur că am jucat, din punctul meu de vedere, perfect și m-am calificat în semifinală”.


Pentru bucureșteanca Roșu Simona, de 14 ani, meciurile s-au dovedit a fi mult mai strânse, mai ales cu partenera sa de antrenament. Cu toate acestea, a câștigat finala, deși a concurat la grupa de vârstă de 16 ani.
“A fost o competiție foarte interesantă. O experiență foarte bună. Am avut meciuri foarte jucate. Acum am jucat cu colega mea de antrenament, cred că a fost cel mai strâns meci. Sunt din București. Deși are 14 ani, a concurat la 16 ani”.

La turneu a fost prezent și Alex Banciu, antrenorul federal al lotului de 18 ani, cel care a venit să își urmărescă trei dintre sportivii pe care îi antrenează:
“Ca și număr de participanți este destul de numeros, având în vedere numărul de participanți de la alte turnee FRT. Vremea a fost una buna, până la urmă, deși am avut câteva ore de ploaie. Este un plus totuși că aici sunt două terenuri acoperite unde meciurile pot fi continuate, chiar dacă este vreme vrea. Am venit cu trei băieți, sunt antrenorul lor și sunt mulțumit că deocamdată am ajuns în fazele finale”.

Comments

Comments are closed.

PromediaTV online