Video! Poligonul de tragere cu arme din Rătești, aduce amatori și profesioniști din toată țara!

iun. 14, 2021

La cinci minute de mers cu mașina de la autostrada Pitești-București, la Rătești, în Argeș, într-una din clădirile fostului CAP, funcționează, de un an de zile, unul din cele mai moderne poligoane de trageri cu arme letale și non letale din sudul țării.
Afacerea a pornit de la Marian Nicolescu, originar din Rătești, dar pe care viața l-a dus și în SUA. Împreună cu câțiva entuziaști argeșeni, uniți prin pasiunea pentru vânătoare și arme au dus la îndeplinire visul de a avea singurul poligon de trageri cu arme letale și non letale din Argeș. Dacă anul trecut activitatea a avut mult de suferit din cauza pandemiei de COVID, în ultima vreme lucrurile au început să se miște. Primii au venit împătimiții de arme și cei care aveau permis de port-armă. Ulterior, au venit și cei care nu aveau un astfel de permis și, atrași de această pasiune, unii dintre ei chiar au făcut cursurile necesare pentru a obține un astfel de permis.

Poligonul de la Rătești a îmbinat tehnologia de ultimă generație cu visul american. Au fost aduși alături de proiect oameni cu aceleași preocupări și, mai ales, buni specialiști, de la personal medical care poate acorda primele îngrijiri până la instructori și la armurieri. Pentru că, de finitiv, cel mai important este ca oaspeții tăi să se bucure de această pasiune în maximă siguranță.  În sudul țării, mai sunt doar două poligoane de acest gen –  unul la București și altul la Slatina.
Locația este vizibilă pe Google Map și pe aplicația Waze.
 

Comments

Comments are closed.