Video! Prima reacție a lui Marius Nicolaescu (PSD Argeș) după excluderea din partid a lui Dorin Mărășoiu. Încurcături în privința a doi primari

feb. 17, 2020

Marius Nicolaescu, noul vicepreședinte al CJ Argeș, susține că Dorin Mărășoiu (fost vicepreședinte CJ Argeș) a fost exclus pentru că ar fi încercat să racoleze mai mulți primari din zona de sud să treacă împreună cu el la Pro România.
Nicolaescu a arătat că Mărășoiu a fost invitat la ședința conducerii PSD Argeș, când s-a hotărât excluderea sa, dar acesta nu a dorit să participe.

„A contactat mai mulți primari și viceprimari, din zona de sud, cerându-le să meargă la Pro România. A fost invitat să participe la ședință, a refuzat. Neparticipând cred că și dânsul a dorit să fie exclus. Excluderea mi se pare corectă, nu poți să faci racolări pentru alt  partid. Am avut discuții cu el înainte de această ședință. Cred că este un semnal că toți trebuie să fim o echipă și să tragem la aceeași căruță”, a declarat Nicolaescu.
S-a vorbit și despre o posibilă solicitare de excludere a primarilor din Micești și din Aninoasa, însă aici Marius Nicolaescu s-a cam încurcat în explicații, încercând să dreagă busuiocul.

Comments

Comments are closed.