Video! Primele controale la spitalele din Argeș după tragedia din Piatra Neamț. Peste 140 de deficiențe găsite la începutul anului de ISU

nov. 19, 2020

Spitalul Județean Argeș, Spitalul de Pediatrie Pitești și Spitalul Regele Carol I Costești au fost primele unități spitalicești controlate de echipele comune ISU, DSP și ISCIR, după tragedia de la secția ATI de la Spitalul din Piatra Neamț. Conform dispoziților de la nivel național, toate secțiile ATI de la spitalele din județ sunt verificate în cursul acestei săptămâni. Aceste controale au loc în toată țara.

ISU a verificat toate spitalele din județ și la începutul acestui an și a găsit destul de multe deficiențe. Mai exact, peste 140, din care 80 au fost și sancționate. Parte dintre aceste deficiențe au fost rezolvat chiar în timpul controalelor sau la scurt timp după aceea, dar la unele dintre ele, spitalele urmau să se conformeze ulterior.
Pe lângă controale, ISU Argeș a organizat anul acesta și 17 exerciții pentru ca personalul angajat din spitale să știe ce are de făcut în cazul unui eventual incencendiu.

Comments

Comments are closed.

PromediaTV online