Video! Proteste de amploare la Pitești împotriva restricțiilor!

mart. 29, 2021

Proteste de amploare în centrul Piteștiului. Sute de persoane, multe angajate în domeniul HoReCa, au ieșit în stradă împotriva restricțiilor impuse de guvern. Cei peste 200 de protestatari, conform estimărilor autorităților, au manifestat inclusiv în fața sediului PNL, iar în Piața Vasile Milea în fața Prefecturii Argeș, numărul acestora a crescut considerabil.
Ei au strigat Libertate, Dacă vă pasă, nu mai stați in casă, și împotriva lui Raed Arafat dar și a Guvernului, pe care îi consideră responsabili de restricțiile impuse. Mulți dintre ei au afirmat că nu mai rezistă în fața restricțiilor pentru că fie au lucrat foarte puțin în această perioadă, fie și-au pierdut locurile de muncă. O parte dintre protestatari au venit chiar și cu copiii. Ei au cerut sindicatului Dacia să se alăture protestelor, susținând că restricțiile vor afecta locurile de muncă în perioada următoare și pentru angajații de la Mioveni. Deși au fost masate forțe importante de ordine, jandarmii și polițiștii au asigurat perimetrul pentru evitarea unei degenerări, motiv pentru care nu au fost înregistrate violențe.
Protestarii au cerut argeșenilor să iasă în număr cât mai mare și mâine, la modă fiind și transmiterea live pe rețelele de socializare a protestului, fapt care a condus la zeci de mii de vizualizări.

Comments

Comments are closed.