Video! Racla cu Moaștele Sfintei Mucenițe Filoteia, în pelerinaj prin Argeș împotriva Coronavirus. Vezi programul, traseul și recomandările

apr. 21, 2020

Miercuri, 22 aprilie 2020, moaștele Sfintei Mucenițe Filoteia de la Curtea de Argeș, Ocrotitoarea Spirituală a Arhiepiscopiei Argeșului și Muscelului, vor fi purtate într-o deplasare specială prin municipiile și orașele din cuprinsul Județului Argeș.

Mașina care va purta moaștele Sfintei Mucenițe Filoteia, va trece prin fața bisericilor centrale și a spitalelor din municipii și orașe, pentru a invoca mijlocirea lui Dumnezeu, astfel ca Județul Argeș și România, să fie izbăvite de epidemia de Coronavirus Covid – 19.

Credincioşii sunt îndemnați și rugați, să urmărească procesiunea de la fereastră, de la balconul locuinței, sau de la locul de muncă, unindu-se în rugăciune, fără a se alătura procesiunii în vreun fel, date fiind restricțiile legale din această perioadă.

Racla cu Sfintele moaşte va pleca de la Catedrala Arhiepiscopală din Curtea de Argeș, în jurul orei 09:00, după ce Înaltpreasfințitul Părinte Calinic Argeșeanul, Arhiepiscop al Argeșului și Muscelului, va rosti Rugăciunea specială pentru încetarea epidemiei și Rugăciunea către Sfânta Muceniță Filoteia.

Program estimativ pelerinaj:
Ora 9.30 – Curtea de Argeș
Ora 10,30 – Pitești
Ora 12,30 – Costești
Ora 13,30 – Leordeni
Ora 15 – Mioveni
Ora 16,30 – Câmpulung
Pra 19 – Curtea de Argeș

Comments

Comments are closed.