Video! Romi din Câmpulung amendați și puși să dea cu mătura pe stradă după ce au fost prinși petrecând

apr. 8, 2020

În ciuda măsurilor dure instituite în zona Câmpulung de autorități, unii pur și simplu nu par să fie interesați să respecte legea! Patru romi din Câmpulung au fost amendaţi de Jandarmeria Argeş cu câte 4000 de lei după ce marţi 7 aprilie au făcut chef şi scandal pe o stradă de lângă colegiul Dinicu Golescu, din cartierul Tabaci.

Aceștia au dat muzica la maximum și au început să petreacă pe stradă. Vecinii din zonă au sunat la 112, iar petrecăreții au fost amendați pentru că nu aveau nici documente și nici nu respectau condițiile ordonanțelor militare pentru a ieși din casă.

Și pentru ca totul să fie absolut spectaculos, respectivii au și fost puși să măture mizeria făcută pe stradă, unde au lăsat zeci de sticle goale și PET-uri. Persoanele amendate fac parte dintr-un clan de proxeneți cu activități inclusiv în străinătate.

Cetățenii de etnie nu au fost singurii amendați. Instituția Prefectului informează că în ultimele 24 de ore, angajați ai Poliției, Jandarmeriei, Poliției Locale și Armatei au participat la mai multe acțiuni pentru prevenirea îmbolnăvirilor cu virusul COVID-19 în județul Argeș.
Au fost verificate 1161 de persoane, cu privire la respectarea măsurilor de izolare sau carantină.
A fost aplicată o amendă de 2000 de lei unei persoane care nu a respectat măsura izolării la domiciliu, în plus aceasta fiind plasată în carantină instituționalizată.
Au fost constatate 200 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 453.000 de lei, pentru persoanele care nu au respectat măsura privind restricționarea circulației. 14 dintre aceste sancțiuni, cu o voloare de 32.000 lei, au fost constatate de jandarmi în municipiul Câmpulung.

Comments

Comments are closed.