Video! S-a dat startul maratonului de vaccinare împotriva COVID la Mioveni! Câți argeșeni s-au vaccinat

mai 29, 2021

S-a dat startul maratonului de vaccinare împotriva COVID la Mioveni. În sala de sport Școlii gimnaziale Liviu Rebreanu din Mioveni, în premieră pentru Argeș, cei care doresc să se vaccineze o pot face optând pentru oricare din cele trei tipuri de seruri acceptate la nivel european – Pfizer, AstraZeneca sau Johnson. Centrul de la Mioveni are 12 fluxuri, iar vaccinarea se poate face doar pe bază de buletin. În primele ore ale dimineții, la centru au venit și prefectul Emilia Mateescu, însoțită de directorul DSP Argeș Sorina Honțaru, ambele declarându-se extrem de mulțumte de organizare.

În primele două ore de la deschiderea centrului aproximativ 150 de argeșeni de toate vârstele s-au vaccinat. Au venit nu doar locuitori din Mioveni, ci și din alte localități, dar și străini care lucrează la Mioveni. Au venit și primii adolescenți.
Primarul Ion Georgescu a monitorizat întreaga activitate pentru ca totul să decurgă fără incidente și a ținut să le mulțumească doctorilor, asistenților medicali, dar și voluntarilor implicați, în total aproximativ 150 de persoane. La centrul de la Sala de sport a Liceului Liviu Rebreanu vă puteți vaccina astăzi, până la ora 20, și mâine între orele 8 și 20.

Comments

Comments are closed.