Video! Sâmbătă, meci de liga I: CS Mioveni vs F.C. Hermannstad. Ion Georgescu, încrezător în șansele Mioveniului

mai 28, 2021

Sâmbătă, la ora 15,30, CS Mioveni are primul meci din barajul cu F.C. Hermannstadt pentru promovarea în prima ligă. Primarul Ion Georgescu s-a arătat încrezător în șansele echipei din Mioveni de a depăși Hermannstadt. Și, chiar dacă pornește din postura de chalanger, CS Mioveni vrea să promoveze astfel încât Argeșul să aibă, la fel ca și oltenii, două echipe în prima ligă.
Pe de altă parte, Jandarmeria reamintește că în conformitate cu legislația în vigoare, numărul spectatorilor nu va depăși 25% din capacitatea maximă a stadionului, iar participarea este permisă doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore.
Pe timpul desfășurării competiției sportive, spectatorii trebuie să păstreze o distanță minimă de 1,5 metri unul față de celălalt, iar purtarea măștii de protecție este obligatorie.

 De asemenea, jandarmii informează că
    •    Legislația în vigoare interzice persoanelor fizice deținerea, folosirea sau efectuarea oricăror operațiuni cu materiale pirotehnice, spectatorii neavând voie să dețină sau să introducă în stadion astfel de obiecte.
    •    Este interzisă afișarea de inscripții care incită la ură națională, rasială, religioasă sau la discriminări de orice fel și la violență.
    •    Este interzis accesul în stadion cu substanțe toxice, băuturi alcoolice, recipiente, corpuri contondente, cuțite, pumnale ori alte asemenea obiecte, care pot pune în pericol  siguranța participanților.
    •    Spectatorilor le este interzis să arunce asupra celorlalţi spectatori, asupra oficialilor sau a jucătorilor, asupra forţelor de ordine sau a personalului de ordine şi siguranţă, asupra bunurilor mobile şi imobile aflate în incinta bazei sportive, precum şi în direcţia suprafeţei de joc cu obiecte de orice fel sau cu substanţe corozive ori care murdăresc.
    •    Participanții trebuie să respecte măsurile stabilite de organizator și de forțele de ordine, pe traseele către locul de desfășurare a meciului, în apropierea și în incinta arenei sportive;

Comments

Comments are closed.