Video! Se deschid noi secții noi la Spitalul Mioveni. Din 2023, singurul mamograf care va fi în contract cu Casa de Asigurări

ian. 4, 2023

Spitalul Mioveni continuă să se dezvolte, iar managerul Mircea Stoian a anunțat recent că pe parcursul anului 2023 la unitatea spitalicească vor fi deschise noi secții. „Am reuşit să deschidem o linie de gardă pe anestezie-terapie intensivă, ceea ce a dus la creşterea numărului de pacienţi operaţi în cadrul Spitalului din Mioveni pe toate specialităţile chirurgicale. Am ridicat spitalul de la 120 de pacienţi internaţi la 600 luna trecută.

Avem peste 3000 de prezentări în Ambulator şi în jur de 1700-1800 de prezentări în compartimentul de Primiri Urgenţe. Tocmai de am primit modificarea de structură de la Direcţia Sanitară Argeş, lucrurile sunt clare şi vom deschide un cabinet de endocrinologie, un compartiment de ORL, un compartiment de chirurgie plastică. La începutul anului 2023 vom deschide un mamograf, singurul care va fi în contract cu Casa de Asigurări din judeţul Argeş. Vom închide cercul pe partea cancerului de sân la femei“, a menționat managerul Mircea Stoian.

Comments

Comments are closed.