Video spectaculos! Cum conduce primarul din Mioveni într-o mașină de curse! Ion Georgescu și Simona Bucura Oprescu în bolizi de rallycross!

iul. 5, 2021

În acest weekend, în zona Bemo, s-a desfășurat etapa națională de rallycross găzduită în mod tradițional de orașul Mioveni, sub egida FRAS. Competiția automobilistică s-a desfășurat în cadrul „Zilelor orașului Mioveni” și a reunit la start piloți din mai multe zone ale țării, la aproape toate clasele. Organizarea a fost ireproșabilă, numărul de spectatori destul de mare, iar piloții au oferit un spectacol pe cinste, nelipsind nici incidentele spectaculoase care au făcut deliciul celor prezenți pe margine.
Noutatea din acest an a fost înființarea clasei de Master la care vor participa piloți cu vârsta de peste 50 ani. Surpriza cea mare a fost oferită însă de primarul Ion Georgescu, un împătimit al condusului, care însă de această dată a îmbrăcat combinezonul de pilot, și-a pus casca și a rulat în viteză de cursă, la volanul unui bolid. La volanul celuilalt bolid de pe traseu a fost deputatul Simona Bucura Oprescu a încercat adrenalina unei curse și care s-a declarat infectată de acest microb, mult mai contagios decât covidul, microbul cailor-putere. 

Comments

Comments are closed.

PromediaTV online