Video! Târgul meșterilor populari și Sărbătoarea Recoltei la Mioveni

oct. 2, 2021

Zeci de producători autohtoni și vânzători street-food au întâmpinat locuitorii din Mioveni și din zonele limitrofe în prima zi a Târgului meșterilor populari și la Sărbătoarea Recoltei de la Mioveni. Promedia TV a transmis live deschiderea Sărbătorii Recoltei.

În debutul manifestărilor care vor dura și sâmbătă și duminică, au urcat pe scenă artiști locali, Eugenia Filip, Marcela Fota și Taraful Cătălin Iancu.


Împreună cu primarul Ion Georgescu, conducerea CJ Argeș – președintele Ion Mînzînă și vicepreședinții Adrian Bughiu și Marius Nicolaescu- și mai mulți parlamentari de Argeș de la PSD, dar și primari din localitățile limitrofe au participat la deschidere și au gustat dintr-o limonadă de la unul din standurile de street food. La eveniment a fost prezentă și inimoasa primăriță din Republica Moldova, Liuba Cojocaru, din Măgdăcești, localitate înfrățită cu Mioveniul. Fanfara satului Măgdăcești a și deschis programul artistic de vineri seară.


Sâmbătă, un nou spectacol va începe de la ora 18, iar invitați speciali sunt cei de la Direcția 5. Duminică va fi și concursul Recolta de toamnă și concursul de băuturi tradiționale „Cea mai bună țuică de pe Valea Argeșului”. După reprezentațiile artiștilor locali, vor urca pe scenă și Iulia Dumitrache și Proiectul Balkanic, Mario Fresh și Band-ul. Așadar, vor fi încă două zile de muzică bună, iar cei care vor să își facă stocul necesar pentru iarnă vor putea să cumpere tot ceea ce au nevoie.

Comments

Comments are closed.