Video! Un an de la inaugurarea Spitalui de la Mioveni, cea mai importantă investiție din Argeș de după Revoluție

sept. 6, 2020

În urmă cu un an a fost inaugurat noul spital de la Mioveni, cea mai importantă investiție a statului din ultimii 30 de ani din Argeș și primul spital de stat construit de la zero de o autoritatea publică de la Revoluție încoace. Totul, datorită unei nebunii a primarului Ion Georgescu, cel care s-a luptat cu toate piedicile pentru că, spunea el, sănătatea și educația sunt cele mai importante pentru oameni.
„Acum fix un an, pe 5 septembrie 2019 s-a scris o filă importantă din istoria orașului Mioveni.
S-a împlinit un an de zile, de când, cu mare bucurie și entuziasm, am organizat recepția Spitalului Orășenesc Mioveni, cea mai importantă investiție medicală în regiune din ultimii 30 de ani și probabil, cea mai importantă construcție realizată de administrația locală a orașului.
Alături de efortul Consiliului Local, Guvernul României a sprijinit construcția acestei unități medicale prin fonduri dedicate, așa încât, pentru zeci de mii de oameni, spitalul din Mioveni să fie prima șansă la viață.
În continuare, îmi doresc să avem parte de cele mai bune servicii medicale aici, la noi acasă, iar medicii noștri să poată profesa în condiții optime.
Construim pentru Mioveni, pentru comunitate, pentru viitor!”, a postat Ion Georgescu pe pagina sa de Facebook.
Ion Georgescu candidează pentru un nou mandat de primar al Mioveniului.

Comments

Comments are closed.