Video! Vali Porcișteanu Racing Team, întâlnire cu fanii înainte de Raliul Argeșului

mai 23, 2023

Campionul național de raliuri, piteșteanul Vali Porcișteanu, își va face debutul în acest sezon la competiția de casă, Raliul Argeșului. Până atunci însă, și-a prezentat coechipierii, pentru că de data aceasta, 15 din cele 80 de echipaje care vor lua startul la Raliul Argeșului sunt membri ai Vali Porcișteanu Racing Team. Printre ei, și Dănuț Militon, cel care a devenit membru al echipei în urma proiectului Pilot de curse!
Printre piloții echipei se numără și cunoscutul vlogger Alin Oprițescu. Dacă Vali Porcișteanu și Dan Dobre formează cel mai longeviv cuplul pilot/copilot din raliul românesc, Alin Oprițescu nu își cunoștea, cu două zile înainte de competiție, copilotul. Ceea ce nu îl împiedică însă să se arate extrem de optimist…
Pe parcursul întregii zile, fanii și curioșii au putut să vadă îndeaproape bolizii echipei, dar și cea mai mare parte a piloților Vali Porcișteanu Racing Team chiar în centrul Piteștiului. Evident, cei mai fascinați au fost copii!
Anul acesta, pe lângă proba specială de pe Transfăgărășan, organizatorii au pregătit o surpriză – două superspeciale la Stadionul Nicolae Dobrin, acolo unde spectatorii piteșteni vor avea ocazia să îl vadă în plin spectacol pe Vali Porcișteanu!


Joi, la ora 19, în zona Primăriei Pitești, va fi Startul Festiv. Vineri, la 8, sunt programate Shakedown la Budeasa, la 14,45 Proba Specială de la Godeni, iar de la 21, SuperSpeciala de la Stadionul Nicolae Dobrin.
Sâmbătă, la ora 11,30, sunt programate Proba specială de la Lacul Vidraru, la ora 12 Proba specială de pe Transfăgărășan, iar de la ora 17, din nou SuperSpeciala de la Stadionul Nicolae Dobrin.

Comments

Comments are closed.

PromediaTV online