Zilele Orașului Mioveni: ANDRA ȘI 3 SUD-EST, Taxi sau Direcția 5, Elena Sima și ansamblul Cindrelul – Junii Sibiului au pregătit concerte spectaculoase

iun. 17, 2021

Se fac ultimele pregătiri pentru cei 536 de ani de la prima atestare documentară a Mioveniului, eveniment ce se va desfăşura în perioada 26 iunie – 4 iulie 2021. Organizatorii evenimentului, au pregătit pentru locuitori (și nu numai!) multe, multe surprize și super concerte pentru toate gusturile.

De asemenea, iubitorii de rock își dau întâlnire duminică, 27 iunie 2021, în zona de picnic Făget, pentru o zi plină cu defilari moto, demonstratii de îndemanare, muzică de calitate, voie bună și multe alte surprize.

Ziua va începe cu o paradă moto pe arterele orașului, după care motocicletele vor fi expuse pe platoul din Centrul Civic (ora 12,00). La ora 14,00,  parada motoarelor se va relua, având ca punct terminus zona de picnic Făget, unde se va declanșa frumoasa nebunie ce caracterizează distracțiile comunității

A doua ediție a ROCK’ N’ RIDE FEST va aduce pe scena de la Făget, începând cu ora 16.00 pe ACOUSTIC, ULTIMUL TREN, TAXI, TROOPER și DIRECȚIA 5.

Festivalul este organizat de Primăria și Centrul Cultural Mioveni, în parteneriat cu Storm Riders RC Mioveni.
Nu lipsesc nici spectacolele de muzică populară. Elena Sima se numără printre invitați,

Comments

Comments are closed.